Diensten

Immo te huur of te koop?

Bij Domus Vastgoed vind je de juiste partner. Met veel goesting loodsen we je doorheen het volledige traject. Wij zorgen voor een correcte schatting van jouw eigendom en overhandigen jou een uitgebreid dossier. Omdat we in transparantie geloven, ontvang je ook een eigenaarslogin voor onze site. Hiermee kan je op elk moment de stand van zaken raadplegen van jouw eigendom. 

Maar wat is mijn huis waard? Eén element ligt aan de basis van alle vastgoed, de waarde van het pand. Na vele jaren op de teller is onze methode tot in de puntjes uitgewerkt. Vetusteit, oppervlakte, ligging, regio,... nemen we allemaal onder de loep. Deze schatten en bundelen we in jouw gratis schattingsverslag.

Een pand verkopen of verhuren is een grote beslissing. We willen dan ook zeker zijn dat jij de juiste keuze maakt. Met je persoonlijke expert bekijk je samen welke marketing toegepast zal worden om jouw doelen te bereiken. Zo ben jij je op je gemak én zit je mee achter het stuur. Met onze expertise en jouw visie zetten we samen grote stappen vooruit.

Kom gerust eens langs op kantoor of contacteer ons voor een aangenaam gesprek, zo kan jij de juiste beslissing maken.

 
 

Delen op

Jouw woning ook verkopen of verhuren? Contacteer ons